Rólunk

Német minőség

A ROTHENBERGER több, mint 60 éve fejleszt, gyárt és forgalmaz vízvezeték-szereléshez, fűtési, szellőzési és légkondicionálási rendszerek kiépítéséhez és csövek megmunkálásához szükséges szerszámokat, gépeket és berendezéseket.

A professzionális felhasználók preferált partnereként a ROTHENBERGER komplett megoldásokat kínál csövek kiépítéséhez, valamint a kapcsolódó szervizelési és karbantartási munkához. A ROTHENBERGER által gyártott több, mint 6000 termékkel a modern prémium csőszerelő szerszámok és csőmegmunkáló gépek, illetve környezetvédelmi technológiák legátfogóbb kínálatával rendelkezik a világon.

A kutatás és a design iránti állandó elkötelezettségük lehetővé teszi a ROTHENBERGER számára világhírű szerszámok és gépek gyártását. A fejlett és kifinomult technológia segítségével átfogó portfóliót fejlesztenek és gyártanak, amely több, mint 6000 kiváló minőségű termékből áll.

Csőszerelő gépek

Rólunk

Cégünket, az Accord+ Bt.-t 2006-ban alapítottuk, a csőszerelő gépek bérbeadása szolgáltatást 2021-ben indítottuk el, Accord Bérgép elnevezéssel, családi vállalkozás formájában. Céljaink többek között, hogy magyar víz- és gázszerelő kisválalkozók, szakemberek és cégek, minőségi szerszámok segítségével tudják növelni hatékonyságukat, a lehető leggyorsabban minőségi munkát tudjanak végezni. Kezdő és kisvállalkozók esetében gyakran előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre, vagy meghibásodott, egy nagyobb megbízás kivitelezéséhez szükséges gépe vagy szerszáma, ezt a hézagot próbálja meg cégünk kitölteni. Rövidtávú célunk a gépparkunk növelése és a választék szélesítése, hosszútávú célunk pedig a lehető legtöbb elégedett és visszatérő ügyfél.

Kapcsolat

Email: accord@gmail.com
Mogyoród
Non-stop, időpont egyeztetés alapján